︎


︎
︎
︎


            ︎
      ︎
︎


9/2016
Projecte expositiu no remunerat per la Casa de Cultura de l'Ajuntament de Felanitx, Mallorca.

S'anomena Inèdia (paraula procedent del llatí in «no» i edo «menjar») o respiracionisme a una classe d'abstinència d'aliments, però com a fenomen místic se sol emprar com a referència al suposat dejuni absolut de molts sants durant un temps superior al que podria resistir el cos humà.

#malasprácticas(Text de sala)
Parlàvem de tot, ja fos l'arbre de la vida o la hipòfisi. Gairebé tots els meus coneixements eren intuïtius. Tenia una imaginació flexible i sempre estava a punt per a un joc al qual solíem jugar. Harry em posava a prova amb una pregunta. La resposta havia de ser un fet verídic que donava peu a mentides compostes per fets.

_ Què menges?
_ Mongetes.
_ Per què les menges?
_ ¿Sota les estrelles?
_ Fora del cercle.

Començàvem amb frases senzilles i seguíem com fes falta fins a donar amb una bona rematada: creàvem una mena de poema satíric, llevat que jo fiqués la pota i utilitzés una referència inadequada. Harry mai s'equivocava i semblava saber una mica de tot, el rei indiscutible manipulant informació.

Extracte del llibre "Érem uns nens" de Patti Smith

(Texto de sala)
Hablábamos detodo, ya fuera el árbol de la vida o la hipófisis. Casi todos mis conocimientos eran intuitivos. Tenía una imaginación flexible y siempre estaba lista para un juego al que solíamos jugar. Harry me ponía a prueba con un apregunta. La respuesta tenía que ser un hecho verídico que daba pie a mentiras compuestas por hechos.

_¿Qué comes?
_Judías.
_Por qué las comes?
_¿Bajo las estrellas?
_Fuera del círculo.

Comenzábamos con frases sencillas y seguíamos cuanto hiciera falta hasta dar con un buen remate: creábamos una suerte de poema satírico, a menos que yo metiera la pata y utilizara una referencia inapropiada. Harry jamás se equivocaba y parecía saber un poco de todo, el rey indiscutible manipulando información.

Extracto del libro “Éramos niños” de Patti Smith

🙌✨🌴 #selfie #ritual

Un vídeo publicado por J. Panadès Julià🐚🌿 (@juliapanades) el 25 de Oct de 2016 a la(s) 3:20 PDT


👉🔥🐴

Una foto publicada por J. Panadès Julià🐚🌿 (@juliapanades) el 1 de Mar de 2016 a la(s) 1:40 PST⤵🌴#marcelbroodthaers 2.0

Un vídeo publicado por J. Panadès Julià🐚🌿 (@juliapanades) el 19 de Nov de 2016 a la(s) 1:49 PST

🌴🔁

Un vídeo publicado por J. Panadès Julià🐚🌿 (@juliapanades) el 30 de May de 2016 a la(s) 10:52 PDT
INÈDIA II
Casal de Cultura Can Gelabert, Binissalem